Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете #ЧитанняНаРайоні

29 Жовтня 2021, 18:00
Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете 18850
Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете

Книжка «Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете» стала для мене знайомством із творчістю Ірени Карпи. Чомусь раніше свідомо оминала її твори на полицях книжкових магазинів. Можливо тому, що вважала «не своєю» літературою. 

Тож коли колега поділилася, що планує прочитати «Як виходити заміж…», одразу зауважила, що «я таке не люблю, не розумію його і взагалі не розумію, кому таке може бути цікаво».

«Ну Карпу треба просто прийняти. А взагалі, в неї в Інстаграмі дуже весело», – відповіла та жартома.

«Може, й справді книжка варта уваги», – зловила себе на думці.

Однак перш ніж поповнити всій «книжковий запас» цим виданням, прочитала про нього чимало відгуків в інтернеті. Ніби й не поганий твір, палітурка теж гарні – можна брати…

 

… І з перших сторінок чтиво мені зовсім «не зайшло».

Без найменшого сумніву опустила розділ, у якому авторка вчить де і як треба знайомитися зі своїми потенційними чоловіками. 

«Кому воно треба?», – думала я, перегортаючи сторінку за сторінкою, не прочитавши з неї жодного рядка.

Зізнаюся, було бажання відкласти Карпу на поличку, де припадали пилом книги, які я так і не знайшла в собі сили дочитати. Однак вирішила «дати їй другий шанс». І не помилилася.

Щойно поради про те, як правильно будувати стосунки, чи варто жінці робити перший крок, подобатися чи не подобатися його мамі, авторка «розбавила» історіями зі свого життя, з життя своїх друзів та знайомих – від книжки неможливо було відірватися! Тоді цей іронічний нон-фікшн став нагадувати таку собі відверту розмову з подругою. Ну а авторці, погодьтеся, розповісти таки є що. Як-не-як, третій шлюб за спиною.

 

«Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете» – досить легка ті іронічна книжка. Якщо шукаєте почитати щось, що не заставляло б напружувати мозок – це саме те, що треба.  А головний меседж цього видання – любити себе, не зважати на думку суспільства,  тоді й стосунки збудувати буде простіше!

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024