Керівник «Рівнетеплоенерго» тепер працюватиме в столиці

05 Березня 2020, 14:41
1473

Кабінет міністрів України видав розпорядження, яким Олександра Корчинського призначено в.о. генерального директора «Центренерго».

Відтак, він більше не обійматиме посаду директора Рівнетеплоенерго. Нагадаємо, що Олександр Корчинський очолив Рівнетеплоенерго у жовтні 2018 року.  Про це пише Рівне Вечірнє.

Він змінив на посаді Степана Коропецького, якого звільнили після того, як корпоративні права Рівнетеплоенерго викупила компанія Укртепло. Центренерго є проблемним державним підприємством. Раніше говорили, що його контролюють люди близькі до Петра Порошенка, проте після зміни влади почали говорити, що вплив над ним отримав олігарх Ігор Коломойський. Як уточнює Українська правда, екс-директор ТОВ ДРФЦ Віталій Бєляков з початку липня став новим неофіційним куратором вугільної галузі, змінивши у цій власника Віталія Кропачова. Ініціатором заміни смотрящих став Ігор Коломойський, а підприємства групи Приват почали співпрацю з державним Центренерго, купуючи у нього дешеву електроенергію і продаючи йому дороге вугілля.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024