Вихованець рівненського ансамблю отримав контракт у Японії

09 Березня 2020, 10:39
1273

Випускник рівненського «Едельвейсу» отримав престижний контракт.

Учасник ансамблю сучасного танцю «Едельвейс» Дмитро Вітрик підписав річний контракт з Universal Studios Japan у місті Осака і тепер виступатиме у тамтешніх танцювальних шоу. Величезний Universal Studios Japan вважається одним з найкращих у світі парків розваг, який щодня відвідують 35-45 тисяч гостей. Про це пише Світлана Федас для Рівне Вечірнє.

Читайте також: У Рівному виступить учасник Євробачення

«Безмежно радію, коли мої учні, в яких вкладено години, місяці, роки праці та душі, передано усі знання та вміння, здобувають успіх, і їм відкривається широкий горизонт, коли вони потрапляють у найкращі світові шоу», — написала у своєму Facebook керівник ансамблю сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» Олена Присяжненко про Дмитра Вітрика.

Олена зізнається, що відпускати Дмитра було шкода, але вона дуже рада за нього, адже він отримав один з найкращих на сьогодні контрактів для танцівника. Потрібно було пройти дуже великий конкурс, який відбувається раз на рік. Після першого туру відбору з надісланим відео був другий: за одержаним завданням записати танець у власному виконанні й знову надіслати на конкурс. Запис робили у «Текстильнику».

Дмитро пише, що одразу відчув разючий контраст між Рівним та Осакою. Найперше його вразила чистота – здавалося, що у місті навіть пилу немає. А коли почав працювати, зрозумів, що має бути вкрай пунктуальним, бо навіть однохвилинне запізнення загрожує чималим штрафом.

«Тут все працює як один механізм, хаосу немає, люди ввічливі та привітні... Я радію, що я тут! Емоції зашкалюють, але тримаю себе в руках і тримаю планку нашого колективу!» — написав Дмитро.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024