Після скандалу з мамами медики затрималися на годину, аби прийняти дітей

09 Березня 2020, 16:17
1194

Скандал «8 березня»: через вихідний у поліклініці в Рівному відмовляються приймати дітей.

У поліклініці №3 на Грушевського, що у Рівному – скандал. Медики воюють з мамами, які привели своїх дітей з високою температурою на огляд. Про це пише сайт 0362.

Справа у тому, що у зв'язку зі святом 8 березня у поліклініці робочий день до 14 години.

За словами мами Інни Ящук, яка привела свою дитину до поліклініки з високою температурою, їх не хочуть приймати, пояснюючи, що робочий день у них закінчується. А на коридорі сидить черга з таких діток у понад двадцять чоловік, котрі теж мають високу температуру та потребують огляду лікаря.



До слова, жінки зчинили скандал, що робочий день ще не завершився, до закінчення прийому ще година. Після цього, на виклики медиків до кабінетів прийому прийшла завідувачка поліклініки Людмила Білень, яка намагалася вгамувати усі сторони конфлікту та пояснила, що робочий день уже завершується.

Тож журналісти вирішили звернулися за коментарем до заступника Управління охорони здоров'я виконавчого комітету Ріненської міської ради Віктора Іськіва, аби той роз'яснив ситуацію. Останній пояснив, що не має до цього жодного відношення.

За коментарем також намагалися звернутися і до заввідділення №3 поліклініки Людмили Білень, однак вона не взяла слухавки.

Мами діток, котрих відмовлялися приймати, зателефонували журналістам та повідомили, що завдяки сприянню медики продовжили свій робочий прийом до 15:00 години.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024