У Рівному жінка вбила «прийомного» сина

10 Березня 2020, 15:37
2380

У Рівному жінка вбила чоловіка, якого називала «прийомним» сином.

Сусіди 10 березня близько 00:30 години повідомили до поліції, бо почули галас за стіною. В квартирі на вулиці Соборна чутно було сварки і, можливо, там була бійка. Про це інформує пресслужба поліції.

Читайте також: Після звільнення з колонії рівнянин викрав автівку

Поліцейські встановили, що у квартирі проживає 52-річна жінка разом із 45-річним співмешканцем та з іще одним 28-річним чоловіком. Того вечора до них завітав знайомий, із яким разом випивали.

Коли гість пішов, між цивільним подружжям виник конфлікт,  чоловік вдарив жінку кулаком в обличчя. Образившись, вона пішла на кухню, схопила ніж і кинулась у кімнату до чоловіка. Втім, на заваді став 28-річний чоловік, якого жінка називає прийомним сином. Хоча відповідних документів на це не має.

Господиня вдарила заступника ножем у живіт, а коли зрозуміла, що накоїла, почала кричати про допомогу. Співмешканець викликав «швидку».

Медики ж зустріли закривавленого потерпілого біля під’їзду. Та попри вжиті реанімаційні заходи, життя рівнянина врятувати не вдалося, він помер на операційному столі.

52-річну жительку Рівного, яка була п’яною, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили їй про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання жінці запобіжного заходу.

Підозрювана неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців та притягувалася до адмінвідповідальності за завідомо неправдивий виклик спецслужб, розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та за порушення правил дотримання тиші.

За скоєний злочин 52-річній жінці загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024