Рівняни просять пішохідну зону до «Щасливого»

11 Березня 2020, 11:08
1366

Рівнянка просить вернути увагу на відсутність пішохідної зони від одного з найбільших житлових комплексів Рівного.

У Рівному просять облаштувати тротуарною плиткою зони для пішоходів вздовж дороги на вулиці Чорновола від житлового комплексу «На Щасливому» до перехрестя з вулицею Карнаухова. Відповідну електронну петицію опублікували на сайті Рівненської міської ради.

Ініціатор петиції Наталія Пархомчук додає, що в ЖК «Щасливому» живе вже понад 5 тисяч людей. Однак від мікрорайону в бік басейну «Авангард» немає можливості для пішоходів прогулятися пішки вздовж вулиці Чорновола, адже там нема пішохідної зони.

«Багато мешканців ЖК «На Шасливому», а особливо батьки з дітьми і в хорошу погоду, не проти були б пройтися пішки у сторону басейну до перехрестя з вулиці Карнаухова. Та й пересічні мешканці не лише на машинах увесь час їздять. Тому прошу підтримати громаду та владу петицію щодо облаштування  тротуарною  плиткою зони щоденного використання великої кількості осіб-мешканців «Щасливого», - наголошує авторка петиції.

Якщо ініціатива набере необхідних 300 голосів, тоді це питання розгляне міський голова Рівного Володимир Хомко. Проголосувати за цю петицію можна за цим посиланням до 24 квітня включно. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024