Рівняни просять пішохідну зону до «Щасливого»

11 Березня 2020, 11:08

Рівнянка просить вернути увагу на відсутність пішохідної зони від одного з найбільших житлових комплексів Рівного.

У Рівному просять облаштувати тротуарною плиткою зони для пішоходів вздовж дороги на вулиці Чорновола від житлового комплексу «На Щасливому» до перехрестя з вулицею Карнаухова. Відповідну електронну петицію опублікували на сайті Рівненської міської ради.

Ініціатор петиції Наталія Пархомчук додає, що в ЖК «Щасливому» живе вже понад 5 тисяч людей. Однак від мікрорайону в бік басейну «Авангард» немає можливості для пішоходів прогулятися пішки вздовж вулиці Чорновола, адже там нема пішохідної зони.

«Багато мешканців ЖК «На Шасливому», а особливо батьки з дітьми і в хорошу погоду, не проти були б пройтися пішки у сторону басейну до перехрестя з вулиці Карнаухова. Та й пересічні мешканці не лише на машинах увесь час їздять. Тому прошу підтримати громаду та владу петицію щодо облаштування  тротуарною  плиткою зони щоденного використання великої кількості осіб-мешканців «Щасливого», - наголошує авторка петиції.

Якщо ініціатива набере необхідних 300 голосів, тоді це питання розгляне міський голова Рівного Володимир Хомко. Проголосувати за цю петицію можна за цим посиланням до 24 квітня включно.