Бив ногами та душив: у Рівному затримали чоловіка, який пограбував двох жінок

12 Березня 2020, 16:47
2581

Дві потерпілі, два грабежі й один зловмисник – четверо патрульних затримали нападника по гарячих слідах.

Близько 5:20 години ранку 12 березня патрульним повідомили про грабіж. Невдовзі правоохоронцям вдалося затримати нападника. Про це йдеться на сайті Патрульної поліції Рівного.

Читайте також: Підліток з Рівненського району викрадає маршрутки з 8 років

Заявниця йшла на роботу і побачила, як на вулиці Князя Володимира, неподалік міського палацу дітей та молоді, чоловік погрожує фізичною розправою її 64-річній колезі, яка теж йшла на своє робоче місце.

Нападник зірвав з жінки золоті прикраси, відібрав сумочку та бив її. В постраждалої жінки пізніше діагностували перелом ключиці.

Поруч проїжджав екіпаж, якому заявниця надала інформацію про грабіж. Опрацьовуючи це орієнтування, патрульні виявили ще одну потерпілу на вулиці Клима Савура.

Чоловік погрожуючи ножем перехожій ножем. Завдав декілька ударів ногами в голову жінки, душив та намагався вирвати сережки. Грабіжник забрав жіночу сумку, в якій були гаманець, телефон та гроші 50-річної рівнянки.

На перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Грушевського чоловіка, який підпадав під орієнтування, помітив екіпаж роти тактико-оперативного реагування у складі Ігора Шепеля, Віктора Мільчука, Віктора Шурпика та Олександра Басюка.

Ігор Шепеля, Віктор Мільчук, Віктор Шурпик та Олександр Басюк
Ігор Шепеля, Віктор Мільчук, Віктор Шурпик та Олександр Басюк

Через плече в чоловіка була сумка, схожа на жіночу. Помітивши патрульних, чоловік пришвидшився, а на вимогу зупинитись не зреагував. Однак втекти чоловікові не вдалось. Його повалили на землю та затримали. З кишені нападника виглядав рожевий жіночий гаманець. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 


 


1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024