Через карантин поліція у Рівному «згортає» стихійну торгівлю поблизу ринку

13 Березня 2020, 11:08
2001

Рівному поліція спільно з представниками громадського формування «СОМ» приступили до виконання доручення щодо недопущення несанкціонованої торгівлі.

Таке рішення, нагадаємо, прийняла влада Рівного 12 березня на комісії, яка засідала у зв’язку з введенням обмежувальних заходів на три тижні через загрозу коронавірусу. Про це інформує Суспільне.

Із 7 години ранку на вулиці Сагайдачного вже чергували правоохоронці.


Вулиця Сагайдачного о 7 ранку.


 

Але від стовпа біля «зебри» торгівля починається. Поліцейські журналістам розповіли, що це – ще територія ярмарку від ринку, тому торгівля тут санкціонована.


 

Вулицю Сагайдачного також контролюють представники «СОМ».


Люди, які хотіли почати торгівлю на Сагайдачного – були. У розмові з поліцією вони висловлювали певне невдоволення, питали, доки такі заходи будуть. Поки конфліктів не помітили, люди вимозі поліції підкорялись.


На ринку поки працюють чотири групи поліції.


 

Тим часом на вулиці Полуботка – усе звично.

Поліцейські нам розповіли, що 12 березня певну роботу з людьми провели дільничні офіцери.


 

Тим часом у місцях, де торгувати дозволено, журналісти стали свідками суперечки між людьми, які раніше торгували на вулиці Сагайдачного. Суперечка була за нове місце. Що думає пан В'ячеслав (на фото), який торгує курами – не можемо подати з етичних міркувань. Скажемо в загальному – він дуже незадоволений тим, що відбувається.

Нагадаємо, у період, коли карантину не було, спроби припинити стихійну торгівлю біля центрального ринку Рівного були безуспішними, а територія, на якій продають товари фактично з асфальту – навпаки розрослась. Мешканці прилеглих будинків неодноразово скаржились у мерію, нарікаючи, що їхні двори перетворили на смітники та туалети.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024