Рівнянка розповіла подробиці повернення з Італії

17 Березня 2020, 17:04
1889

Дівчина розповіла журналістам, як насправді відбулося її повернення додому з Італії. 

29-річна рівнянка, яка нещодавно повернулась з Італії обурена недостовірністю інформації, яку поширюють у ЗМІ. Дівчина наразі знаходиться у інфекційному відділенні Рівненської міської лікарні і коронавірусу у неї не виявили. Разом з тим, для журналістів «ЧаРівне.інфо» вона розповіла подробиці повернення на Україну.

«Коли я почитала, те, що про мене пишуть на деяких сайтах, і ту інформацію яку коментують наші чиновники, я була вражена.  Єдине, що правда те, що я рівнянка і мені 29 років. Коронавірусу у мене немає. Це підтвердили два проведених тести. Інформація, що я повернулася з Італії спецрейсом SkyUp Airlines разом із іншими українцями також неправда. Я прилетіла до аеропорту Жулян.  Мене додому ніхто не повертав, я це зробила сама і за свої кошти. Дорога мені обійшлась у майже 20 тисяч гривень». - розповідає рівнянка.


Довідка з Олександрійської лікарні міста Києва тести на коронавірус показали негативний результат. За словами дівчини в «Жулянах» пасажирів, які повертаються за кордону перевіряють дуже поверхнево. 

Дівчина розповідає, що єдине, що роблять – це міряють електронним термометром температуру. Ніяких експрес-тестів, як пишуть ЗМІ, ніхто не проводить. Мало того, дівчина сама наполягала, щоб переміряли температуру, адже почувалась недобре. Ніхто не запропонував госпіталізацію, сама з криками та градусником бігала, аби додатково обстежили.

«Насправді, все не так. Я сама з аеропорту поїхала в Олександрійську лікарню міста Києва, де мені провели  експрес-тест і відправили додому. Тут я вже звернулась у лікарню, де й знаходжусь до цього часу. Мене одразу у Рівненській міській лікарні госпіталізували у окремий бокс, де й знаходжусь до цього часу. Від себе, дуже хочу подякувати всім працівникам нашого інфекційного, за людяність та адекватність. Черговому лікарю, лікуючому мене лікарю, всім медсестричкам та санітарочкам. Ці люди, не дивлячись на маленьку заробітну плату та важку і небезпечну роботу, продовжують працювати в інфекційному. І дуже добросовісно та старанно виконують свою роботу щей при цьому лишаються людьми!» - додає рівнянка.

Нагадаємо, за офіційною інформацією станом на 11:00 годину 17 березня на Рівненщині хворих на коронавірус не зафіксували. Разом з тим, у Києві є два випадки коронавірусу, які підтверджено лабораторно. Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024