До контролю за дотриманням карантину у Рівному залучили військових

24 Березня 2020, 13:08
733

До патрулювання із поліцейськими на території Рівного, Дубна, Сарн приступили і військовослужбовці Збройних сил України.

Відповідний наказ про вжиття додаткових заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території області підписав начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук у понеділок, 23 березня. Про це інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Триватиме спільне несення служби з охорони правопорядку щоденно до особливого розпорядження.

Читайте також: Скандал у міській раді Рівного: на засідання комісії не пустили народну депутатку

Інструктаж щодо забезпечення публічної безпеки та порядку, вжиття заходів реагування на виявлені правопорушення працівниками поліції та військовослужбовцями сьогодні провели на території Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку ЗСУ.

Заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Рівненській області — начальник відділу інспекції з особового складу Олександр Савченко наголосив присутнім на дотриманні законодавства, особистої безпеки та ввічливому ставленні до громадян.

Нагадаємо, що поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі на період запроваджених карантинних заходів і звертаються до громадян бути свідомими, не ігнорувати встановлені обмеження та залишатися удома.

Читайте також: Компанія Opti возитиме медиків Рівного та Луцька безкоштовно на роботу


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024