У Рівному почали дезінфікувати дороги

28 Березня 2020, 17:00
1536

Наразі дезінфікують лише магістральні вулиці.

Автомобілі їдуть у парі: перша обробляє дорогу і частину тротуару, друга – орієнтується на те, що не захопила попередня, – повідомив заступник міського голови Віталій Герман. Про це інформує Суспільне.

«Ідеться про магістральні вулиці. Сьогодні це: Соборна, Відінська, Чорновола, Міцкевича, Княгині Ольги, Карнаухова, Київська, Бандери, Макарова. Завтра: Шухевича, Безручка, Богояленська, Грушевського, Гагаріна, Коновальця. Менші між квартальні вулиці – поки ні, але якщо виникне потреба – будемо так само дезінфікувати. Таку практику впровадили й інші міста. У Рівному такі роботи сьогодні ми розпочали вперше, ще відпрацьовуємо маршрут, працюватимемо у дві зміни: зранку і вночі. Якщо буде мороз – зрозуміло, що роботи будуть припинені. Такі заходи – це питання загальної дезінфекції, загальний фон у місті міняється і ризик поширення інфекції уже зменшується. Засобу для дезінфекції у нас більш ніж достатньо», – розповів Віталй Герман.

Нагадаємо, в Рівному також дезінфікують зупинки, громадський транспорт, під’їзди та ліфти у будинках, а також культові споруди. Для цього у воду додають гіпохлорит натрію.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024