Рівняни готують: омлет з квасолевою начинкою
29 Березня 2020, 09:01
869
Якщо ви досі думаєте, що приготувати на сніданок – ось вам рецепт.
Секретами приготування легкого сніданку поділилася Руслана Найко.
«Квасоля у обіймах омлета» – така назва страви.
Інгредієнти: два яйця, дрібка солі. 30 мілілітрів молока, ложка муки. Приготувати омлет.
Для начинки: варена квасоля, томати (або томатна паста розведена з цукром, сіллю і водою), морква і цибуля. Усе протушкувати. Зім'яти усе добро в однорідну масу.
28/03/2024
Четвер
28.03.2024
13:44
11:33
11:27
10:22
09:12
27.03.2024
20:39
ГАЛЕРЕЯ
Афіша
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт