Учасник «Голосу країни» з Рівненщини розповів про конкуренцію на проєкті

31 Березня 2020, 10:41
1538

Учасник «Голосу країни» з Рівненщини Василь Процюк розповів про співпрацю з Тіною Кароль, особисте життя та конкуренцію на проєкті.

У свої 26 років офіцер ЗСУ Василь Процюк із села Великий Житин вже встиг завоювати чималу аудиторію прихильників. Відео на хостингу «You Tube», де учасник 10 сезону «Голосу країни» виконує пісню Сергія Бабкіна «Пробач», уже переглянуло більше мільйона користувачів. Про це інформує Ритм.

Журналісти поспілкувалися зі співаком, запитали про участь у проєкті, співпрацю з відомою співачкою Тіною Кароль,  а ще розпитали у Василя про його особисте життя.

– Василю, як офіцер ЗСУ виявив у себе такий талант? Чи завжди співали, зважаючи на те, що Ви – військовий?

– Я ніде не займався, не ходив до музичної школи. Перший раз на великій сцені я заспівав у військовому університеті, коли навчався у Харкові. Там проходив відбір на художню самодіяльність перших курсів. Ось так і потрапив, спробував свої сили. Коли поїхав служити до іншого міста, вирішив потрапити на «Голос країни» 10 сезону, оскільки у мене 10 жовтня день народження. Подав заявку онлайн і пройшов з піснею «Пробач».

– Очікували, що серед усіх тренерів до Вас повернеться Тіна Кароль, чи хотіли потрапити до команди іншого тренера?

– Я радий, що потрапив на сліпі прослуховування, оскільки для мене – це рівень, про який я ніколи не мріяв. Це вперше. До мене повернулася Тіна Кароль і це було неочікувано, тому що  залишилося дуже мало місць і конкуренція була велика, оскільки було багато конкурсантів. Я не думав, що хтось до мене повернеться. Найбільше я хотів потрапити до Тіни Кароль, а ще хотілося б до Монатика.

– Ходять чутки, що тренери «Голосу» не надто займаються з учасниками, а відрізки тренувань показують лише для змонтованих ефірів програми. Чи активно займалася з Вами Тіна Кароль та як проходили репетиції?

– Тіна Кароль зі мною активно займалася, у нас були онлайн-уроки  з піснею, яку я повинен був виконати на «батлах». А ще ми їздили до Києва на репетиції разом з нею, обирали пісню для дуету. Не знаю щодо інших тренерів «Голосу», але я навіть здивувався, бо думав, що все-таки учасники не займаються з такими великими зірками.

– На Вашу думку, чому все ж таки не вдалося пройти до наступного етапу, конкурентка Ольга Мельник заспівала краще?

– Скажу відверто, я відразу хотів заспівати в дуеті з Олею Мельник, оскільки мав намір показати хороший результат  та заспівати на рівні з її можливостями. Вона вже була учасницею «Голосу» і дійшла до фіналу. Я радий, що заспівав з такою сильною конкурсанткою на «батлах». Думаю, це хороший старт для мене. Напевно, я не дотягнув до того рівня, щоб пройти далі.

– Чи підтримуєте наразі зв’язок з Тіною Кароль? Вона пропонувала свою підтримку?

– Тіна завжди казала, що буде нас підтримувати. Взагалі, коли відбувалися батли, вона наголошувала на тому, щоб ми зверталися, якщо у нас будуть якісь запитання до неї.

– Ваш дует з Ольгою Мельник на «батлах Голосу» судді назвали найромантичнішим. Чи дав Вам проєкт поштовх до створення нової співочої пари країни?

– Нехай це поки буде таємницею. Зараз ми з Олею спілкуємося. Можливо, створимо дует. Поки точно не знаю, але плануємо.

– Плануєте спробувати свої сили у наступних сезонах «Голосу країни» та дійти до фіналу, чи залишатиметеся офіцером ЗСУ?

– Хочеться не тільки дійти до фіналу, хочеться виграти «Голос країни». Я навіть зміг їздити на кастинги та водночас виконувати свій обов’язок перед країною. Не думаю, що це мені заважатиме.

– Поділитеся таємницею, які учасники 10 сезону потрапили до прямих ефірів?

– Глядачі скоро побачать все на власні очі, і після останніх «нокаутів» буде все зрозуміло.

Читайте також: Рівненська тенісистка проводить карантин у Каннах

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024