Управляючі компанії Рівного отримали дезінфектори для обробки під’їздів

31 Березня 2020, 11:33
1616

Рівненські ОСББ уже отримали дезінфектори для обробки під’їздів.
Зранку 31 березня Рівненське міське ШЕУ розпочало процес надання дезінфекторів міським ОСББ та управляючим компаніям для обробки під’їздів та місць загального користування житлових багатоквартирних будинків. Про це інформує 7 днів.

Комунальники надають концентрат дезінфікуючої речовини, детально пояснюють як приготувати з неї розчин для дезінфекції та про правила обробки приміщень. Представникам ОСББ та управляючих компаній також надають письмові інструкції до цих препаратів. Кількість наданого концентрату залежить від площі житлових будинків. 

Нагадаємо, дезінфікуючі засоби для обробки під’їздів житлових багатоквартирних будинків у Рівному придбали коштом міста (спеціальний фонд на випадок надзвичайних ситуацій), а ОСББ і управляючим компаніям їх передали безоплатно. Відповідне рішення ухвалили в понеділок на позачерговому засіданні міськвиконкому.

Об’єднання та управляючі компанії мають своїми силами обробити під’їзди та місця загального користування у підпорядкованих їм будинках.

«Ми передбачили 52 мільйони на такі надзвичайні ситуації. Ці гроші і на комунальну сферу, і медикам, і на інші потреби, що можуть виникнути під час карантину. Це досить велика сума. Сподіваємося на хороше, але готуємося до найгіршого», – уточнив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Крім того, міськвиконком своїм рішенням звільнив від сплати податків на час карантину компанії, що займаються зовнішньою рекламою. До влади звернулася асоціація рекламодавців з відповідним проханням, адже нині вони не мають замовників.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024