Нагородили батька та сина, які гасили пожежу поблизу Рівного

02 Квітня 2020, 12:42
920

Двох рівнян нагородили за допомогу в гасінні пожежі в екосистемі.

2 квітня на базі 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне вогнеборці нагородили двох мужніх рівнян грамотами, а саме батька Миколу Пасюту разом із сином Артемом Пасютою, які минулого тижня власноруч до приїзду вогнеборців ліквідовували загоряння сухої трави в обласному центрі в районі Молодіжного.

Рівняни під час прогулянки на велосипедах побачили сильне горіння сухої трави, не розгубилися, а одразу повідомили про пожежу вогнеборцям та самостійно почали гасити траву.

Коли приїхали рятувальники Микола та Артем далі допомагали вогнеборцям гасити пожежу.

«Вчинок батька та сина є прикладом справжньої громадянської позиції не залишатися осторонь проблеми, а намагатися її вирішити», – зазначають рятувальники. Зважаючи на те що на теренах Рівненщини почастішали випадки пожеж в природних екосистемах через недбальство та безвідповідальність окремих громадян наші герої поступили більше, ніж по людські.

Окрім грамот та подарунків, рятувальники провели екскурсію для батька та сина в пожежно-рятувальному підрозділі, ознайомили з пожежною технікою та спеціальним спорядженням вогнеборців.
Вчинок мужніх рівнян має бути прикладом для наслідування.








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024