Рівнянин потрапив на шоу «Голос країни» через онлайн-кастинг

02 Квітня 2020, 16:39
2339

Рівнянин отримав можливість виступити на сцені «Голосу країни» скориставшись онлайн-кастингом #другийшанс.

Ім'я Майкла Фіськовича добре знайоме рівнянам. І якщо не ім'я – то його голос чуло, не лише Рівне, а й чимало інших міст. Адже він музикант, співак та ведучий. Інша частина пам'ятає його як переможця онлайн-кастингу проєкту «Голос країни». І хоч виступ рівнянина у телеверсію шоу не потрапив, про деякі нюанси зйомок проєкту Майкл розповів журналістам Rivne1.tv.

Читайте також: Митці з Рівного отримали гранти на власні творчі проєкти



На сліпі прослуховування на десятий сезон проєкту «Голос країни» рівнянин Майкл Фіськович потрапив не так, як інші. Він пройшов онлайн-кастинг, виконуючи завдання зіркових тренерів. Наприклад, у фіналі заспівав пісню з мюзиклу Notre Dame de Paris «Le Temps des Cathedrales».
Саме його підтримало чимало українців під час онлайн-кастингу #другийшанс, який пройшов у травні 2019 року. 

І ось довгоочікуваний приз – можливість виступити на головній сцені проєкту «Голос країни». 

«Після перемоги у #другомушансі довго чекали, коли ж нарешті відбудуться сліпі прослуховування, – розповідає Майкл. – Багато людей запитувало «ну коли вже», і от нарешті час настав».

Майкл зізнається, перед сліпими прослуховуваннями налаштовував себе лише на перемогу, при чому, каже, хотів перемогти на кастингу саме з піснею українською мовою.

Хоч у його виконанні все ж звикли чути «фірмУ» – класику рок та поп-музики іноземною мовою. Пісню для виступу обирав не Майкл. Його попросили записати кілька різних пісень, а з якою саме виходити на сцену, обирали музичні продюсери шоу.

У результаті розвернути крісла членів журі рівненський шоумен спробував піснею Тараса Петриненка.

Підтримати його прийшла й зіркова тренерка Майкла у #другомушансі, переможниця Голосу країни 8 Олена Луценко.

«У нас склалися дуже теплі відносини, вона прекрасна людина, приємна у спілкуванні й дуже допомагала у питаннях, пов'язаних з творчістю», – каже Майкл.

Найбільше рівнянин розраховував на підтримку Тіни Кароль та Потапа з Настею. Адже, не приховує, є прихильником творчості Тіни Кароль, тому хотів би заспівати з нею дуетом. А от попрацювати з Потапом хотів би, як з потужним продюсером. Та, на жаль, усі чотири крісла так і залишились не розвернутими.

Попри те, що ніхто з членів журі не повернувся, Майкл не втрачає оптимізму й віри в себе:

«Після виступу враження неймовірні, бо виступити на головній сцені крани – це надзвичайно емоційно, натхненно й спонукає не зупинятися й творити далі. Готовий знову і знову брати участь у таких шоу, тому що я сам, як то кажуть, легкий на підйом, творчий і еasy-going [безтурботний, добродушний - англ.]» – додав музикант.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024