В гідропарку Рівного ремонтують аварійний міст

04 Квітня 2020, 10:36
2504

У Рівному з’явиться нове місце для прогулянок – як не дивно, це міст, яким зранку ходять до ринку «Дикого», а увечері – прогулюються, милуючись краєвидами гідропарку.

Під час карантину адміністрація ринку Дикого, що на вулиці Здолбунівській у Рівному, вирішила взятися за ремонт аварійного моста в гідропарку. Раніше там лише замінювали дошки. Цього разу – вирішили зробити реконструкцію. Про це інформує Рівне вечірнє.

Директорка «Торгового центру-Д» Олена Нездюр розповіла, що з підприємства виділили на ремонт міста виділили близько мільйона гривень.

«Хоч міст перебуває на балансі міста, проте ми виділили близько мільйона гривень на його реконструкцію. Адже він уже перебував в аварійному стані. Раніше своїм коштом змінювали лише дерев’яний настил, проте зараз виявилось, що цього мало, бо повністю прогнили опорні балки. Тому розробили проєкт з відновлення моста. Хочемо, щоб ним безпечно могли користуватися усі – не тільки підприємці ринку, а й рівняни, які часто там прогулюються. До кінця квітня міст плануємо відкрити», – зауважила Олена Нездюр.



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024