У селі Вересневе ледь не згорів двоповерховий будинок

17 Квітня 2020, 16:15
2684

В Рівненському районі вогнеборці не допустили знищення вогнем двоповерхового житлового будинку.

17 квітня о 13:33 на спецлінію «101» повідомили про пожежу в приватному будинку села Вересневе Рівненського району. Про це інформує пресслужба рятувальників Рівненщини.
На місце пожежі направили чотири пожежно-рятувальних відділення вогнеборців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. На місце також виїхала пожежна автоцистерна місцевої пожежної команди села Велика Омеляна.
Вогонь охопив господарчу будівлю дах якої обвалився, а також невелика частина даху двоповерхового житлового будинку. Через сильний вітер вогонь міг перекинутися на поруч розташований сусідній житловий будинок.

Рятувальники не допустили поширення вогню на перший та другий поверхи житлового будинку. Паралельно із проведенням робіт по гасінню пожежі, вогнеборці винесли із палаючої господарчої будівлі шість кисневих балонів чим запобігли можливому вибуху з подальшою руйнацією.
О 14:33 пожежу локалізували, а о 16:00 ліквідували повністю. Жертв та постраждалих не має. Двоповерховий будинок вдалося врятувати.
Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.









 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024