Соціально незахищені жителі Клеванської громади отримали продукторі пакети

18 Квітня 2020, 14:48
996

З метою забезпечення соціального захисту для найбільш вразливих верств населення Клеванської громади, у період карантину роздали 89 продуктових наборів від мережі супермаркетів АТБ.

Продукти доставляли прямо у домівки працівники селищної ради спільно з поліцією громади. Про це інформують у спільноті «Клевань/Оржів.інфо»

Допомогу отримали одинокі мешканці громади, віком понад 80 років; одинокі особи з інвалідністю, які отримують соціальні послуги центрі соціального обслуговування ( догляд вдома), одинокі громадянам та особи з інвалідністю, які отримують соціальну послугу.



Це лише перша частина соціальної підтримки. Другу частину продуктових наборів планують доставляти з 23 квітня.

«Велике прохання, якщо є інформація, щодо вищезазначених категорій людей, що не отримали продуктові пакети, прошу повідомити в відділ соціального захисту населення Клеванської ОТГ (кабінет 3) або за тел. (068) 02-96-605. Списки осіб, які вже отримали продуктові пакунки, опублікувати не можемо, оскільки, це є персональні дані наших громадян. Якщо є бажання ознайомитись, звертайтеся особисто в Клеванську селищну раду», - наголошують у селищній раді.

Читайте також: На Рівненщині запрацювала онлайн платформа «Допомога поруч»








 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024