У Рівному намагались обікрасти перукарню

22 Квітня 2020, 12:08
1619

Поліцейські затримали рівнянина, який намагався обікрасти перукарню. 

Про невідомого чоловіка, який проник у приміщення перукарні на вулиці Соборна обласного центру, повідомив охоронець підземного переходу близько 21:00 у вівторок, 21 квітня. Про це інформують у Відділі комунікації поліції Рівненської області. 

Слідчо-оперативна група встановила, що 42-річний рівнянин пробрався всередину закладу, пошкодивши вікно у вхідних дверях. З наміром вкрасти електрочайник, мікрохвильову піч, праску, стаціонарний телефон, вентилятор для манікюру  — все поскладав біля виходу. 

Однак винести із приміщення не встиг — в цей час на виклик приїхали патрульні поліцейські. Зловмисник, який до того ж перебував напідпитку, намагався сховатися у приміщенні, втім уникнути спілкування із правоохоронцями не вдалося. 

За вчинення замаху на крадіжку слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Рівнянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Відомо, що раніше чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за майнові злочини. 

Читайте також: На Великдень зникла з дому: поліція розшукує 16-річну рівнянку


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024