У Рівному патрульні затримали хлопців з наркотиками

22 Квітня 2020, 17:45
1201

У Рівному перехожий допоміг копам виявити ймовірних «закладчиків» – людей, які ховають наркотики, аби клієнт міг забрати їх у визначеному місці.

Затримали їх у ніч на 22 квітня. Близько першої ночі небайдужий чоловік повідомив патрульним, що бачив, як двоє хлопців, які розфарбовують стіни в районі авторемзаводу на Соборній. Він надав детальний опис цих осіб. Про це інформує патрульна поліція Рівненщини.

Патрульні оперативно прибули на місце події на перехресті вулиць Коцюбинського-Соборна, де виявили осіб, схожих з орієнтуванням. Коли хлопці побачили службове авто, то намагались утекти. У поліцейських виникла підозра, що чоловіки мають при собі речовини, обіг яких заборонений чи обмежений, і вирішили затримати та перевірити їх.

Під час поверхневої перевірки в одного з чоловіків, 22 річного рівнянина, патрульні виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожу на наркотичну.

На місце викликали слідчих, які в присутності понятих виявили десять поліетиленових пакетиків з зеленою речовиною, рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну та чотири поліетиленових пакетики з таблетками жовтого кольору, зовні схожі на екстазі.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).








 

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024