У Рівному «донесли» на чоловіка, який не дотримується самоізоляції

28 Квітня 2020, 16:02
2289

У Рівному «здали» поліції чоловіка, який приїхав з-за кордону і ніби-то не дотримується самоізоляції. 

Голова громадської організації «Рада голів ОСББ міста Рівне» Галина Похильчук 28 квітня повідомила поліції про одного із мешканців Рівного, який за її словами не дотримується умов самоізоляції. Про це Галина Похильчук написала у мережі.

«Сьогодні, «здала» поліції одного мешканця, мені, як голові правління ОСББ, зателефонували занепокоєні сусіди, що зять однієї власниці квартири, який не проживає у нашому будинку, нещодавно повернувся із-за кордону /менше тижня/ не дотримується самоізоляції, постійно користується ліфтом, спокійно відвідує магазини /бо робить ремонт у квартирі тещі/», – повідомила Галина Похильчук.

За словами Галини Похильчук поліція відреагувала на звернення. 

Зауважимо, 28 квітня під час онлайн брифінгу в начальника управління охорони здоров'я Рівненської ОДА Олега Вівсянника поцікавилися, як має діяти голова ОСББ, якщо на його думку в будинку є мешканець з коронавірусом. На що Олег Вівсянник відповів, що є ряд визначених обов'язкових заходів щодо організації обробки приміщень загального перебування. Повідомляти когось чи визначати симптоми захворювання не входить до функції голови ОСББ. Однак, зауважив, будь-хто може звернутися на гарячу лінію Рівненської ОДА для отримання алгоритму дій у певній ситуації.

Відео з 26:00

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024