Рибоохоронний патруль: в Жобрині на порушників склали адмінпротоколи

29 Квітня 2020, 17:01
1766

На річці під Рівним задокументували грубе порушення правил рибальства.

28 квітня Рівненський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення Правил рибальства. Близько першої години ночі «застукали» двох жителі села Углище, які ловили рибу забороненими знаряддями – лісковими сітками. Про це інформує пресслужба відомства.

Завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля, порушники не вистигли завдати шкоди рибному господарству. Заборонені знаряддя лову у громадян вилучені.

Під час затримання правопорушники чинили опір рибпатрульним. Тому працівники рибоохоронного патруля звернулись до Нацполіції для встановлення деталей порушення та притягнення винних осіб до відповідальності.

На осіб склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до правоохоронних органів за місцем скоєння правопорушення.

Інцидент стався на річці Путилівка, поблизу села Жобрин Рівненського району.

Довідково: за опір працівникам рибоохоронного патруля громадяни несуть кримінальну відповідальність – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців чи обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024