Ринок Дикого у Рівному попри дозвіл досі повноцінно не запрацював

02 Травня 2020, 15:01
6369

Базар, відомий на Рівненщині дешевими товарами, все ще не працює — торговельники не встигли завезти крам перед вихідними, та і є побоювання, чи буде його кому продавати.

З 1 травня мав би вже працювати гуртовий базар на вулиці Здолбунівський у Рівному, відомий більше під назвою ринок Дикого, за прізвищем його засновника, але у суботу, 2 травня, на більшості контейнерів, з яких торгують, — замки. Про це пише Рівне.Вечірнє

Втім, те, що тут немає ні базарників, ні покупців свідчить і порожня дорога на вулиці Здолбунівській, яка прокладена між базаром і залізничними коліями. Вона не заставлена як зазвичай транспортом, тож нею користуються ті рівняни, які хочуть скоротити на автомобілях свій шлях.

Ряди з одягом та іншими промисловими товарами зачинені — ще не дозволено цим торгувати. А от на вході до території з продовольством — охоронник, який вимірює температуру відвідувачам та стежить, щоб були у захисних масках. З гучномовця раз у раз сповіщають про санітарні вимоги, при дотриманні яких дозволено працювати під час карантину.


 

Схоже, сьогодні все це — лише репетиція, справжня торгівля розпочнеться, кажуть із вівторка, а стане вона більш жвавою — з 12 травня.

На ринку кажуть, що більшість не встигла закупити та завезти товар перед вихідними — від початку карантину всі запаси звідти вивезли. Тож працюють сьогодні лише кілька підприємців, яким є чим торгувати. Олія, ковбаси, солодощі, риба, консервовані харчі…. Товарів сьогодні небагато. Щоправда, дехто зізнається, що свідомо не поспішає відчинятися — чи ж будуть покупці, чи ж будуть у них гроші після двох місяців карантинного безробіття.

Не встигли завершити й ремонт мосту в гідропарку, яким ходять на ринок Дикого — хоч і обіцяли до 1 травня. Але видно, що ремонтують його — уже є настил і поручні.

Читайте також: Відновлення роботи ринку в Рівному: ціни та на що найбільший попит серед містян

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024