Пожежа у Бармаках: власницю будинку знайшли мертвою під горою сміття

05 Травня 2020, 10:03
2629

У селі Бармаки рятувальники ліквідували пожежу у приватному господарстві. 

У вівторок, 5 травня, близько другої години ночі на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві на вулиці Шевченка. Про це інформують на сторінці у фейсбуці ГУ ДСНС області. 

За вказаною адресою було направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС. Також на місце пожежі виїхали бійці місцевої пожежної команди села Біла Криниця.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що горить покриття та перекриття цегляного житлового будинку. 

Зі слів сусідів вогнеборці дізналися, що у будинку перебуває власниця. Рятувальники в апаратах захисту органів дихання та зору розпочали пошуки жінки у задимленому приміщенні. Але зважаючи на те, що в середині будинку в кожній кімнаті були гори сміття та різного мотлоху, це не лише ускладнювало пошуки бійцям ДСНС, а й заважало нормально пересуватися. Власницю 1955 року народження знайшли мертвою під горою сміття. Шансів вижити не було жодних. З охопленого вогнем будинку рятувальники винесли три газових балони, чим запобігли можливому вибуху з подальшим руйнуванням.

Значно ускладнювало ліквідацію пожежі дуже велике пожежне навантаження – всередині будинку і на подвір'ї було багато горючих матеріалів (різноманітного побутового сміття).

У результаті вогнем знищено покриття та перекриття веранди, приміщення кухні житлового будинку розміром 11х8 метрів. До гасіння залучили три одиниці пожежної техніки та 16 вогнеборців. Причина та збитки від пожежі встановлюють. 

Читайте також: У Рівному рятувальники виїхали на чергування на новенькій спецавтівці














 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024