У Рівному та районі викрили ділків, які незаконно виготовляли антисептики

05 Травня 2020, 18:01
1570

Провели 20 обшуків у Рівному та в двох районах, де незаконно виготовляли антисептики.

Обшуки проводили правоохоронці у Рівному, Рівненському та Костопільському районах – за адресами проживання осіб, причетних до незаконного виробництва та зберігання антисептиків, в їхніх авто та на «виробництвах». Про це інформує пресслужба прокуратури Рівненщини.

Групи осіб незаконно виробили дезінфікуючих засобів вартістю понад 1,4 мільйона гривень. Правоохоронці вилучили понад 11 тисяч літрів антисептику та хімічних речовин для його виготовлення, засоби виробництва (пристрої для розливу, пластикова тара, етикетки тощо), комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які використовувалися фігурантами для розміщення в мережі Інтернет оголошень про продаж незаконно виготовленої продукції та листування з вказаних питань з покупцями.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене з використанням електронно-обчислювальної техніки) здійснюється слідчими ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області Департаменту кіберполіції НП України та оперативного управління ГУ ДФС у Рівненській області.

Тривають подальші слідчі дії.

Читайте також: Кримінал у пір’ї: поблизу Рівного з господарства вкрали курей і півня






 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024