Робітники ОДЕКа скаражаться, що в умовах карантину працюють без масок

06 Травня 2020, 16:20
6526

Працівники деревообробного підприємства ОДЕК, що знаходиться в селищі Оржів, скаржаться на те, що їм в у мовах карантину їм доводиться працювати без елементарних засобів захисту. 

Повідомляють, що температурний скринінг працівникам проводили тільки на початках, зараз ніхто цього не робить. Ситуацію з підприємством прокоментував під час брифінгу у середу, 6 травня, перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

За словами чиновника, це питання потребує докладної перевірки, адже це велике підприємство, на якому працює більше тисячі людей. 

«26 квітня голова ОДА Віталій Коваль проводив нараду з керівниками великих підприємств області, які працюють як критична інфраструктура для того, щоб підтримувати місцеву економіку. На цій нарад був присутні керівник Оржівського ОДЕКа Мирон Чернецький. Тоді було задекларовано, що вимог маскового режиму та інших санітарних норм під час роботи працівники дотримуються. На скільки мені відомо, підвіз працівників здійснюється згідно з вимогами карантину. Що стосується цієї скарги, я сьогодні ж зв'яжуся з керівником установи, аби почути його коментар», - наголосив Сергій Подолін.

За його словами, якщо цієї профілактичної розмови буде достатньо і всі порушення усунуть, то питання буде закрите, якщо ж скарги находитимуть і надалі, то роботу ОДЕКа досліджуватимуть відповідні органи. 

Читайте також: Під час карантину ФОПи можуть отримати допомогу на дітей

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024