У Дядьковицькій громаді п'ять проєктів мають шанс отримати фінансування

13 Травня 2020, 17:25
1140

 В Дядьковицькій об'єднаній територіальній громаді вперше запровадили програму Громадського бюджету.

На реалізацію проєктів, поданими мешканцями громадами чи громадськими організаціями, виділили 300 тисяч гривень. Про це інформує UEAD Рівненський регіональний офіс.

Вже з 11 травня оголосили голосування за відібрані пропозиції. Як йдеться на сайті Дядьковицької ОТГ, комісія допустила 5 проєктів, які мають шанс отримати фінансування.

Зокрема, це ремонт приміщення тиру та облаштування прилеглої території тиру опорного закладу «МАЛОШПАКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ» в селі Малий Шпаків; встановлення інформаційних вуличних вказівників; створення зони відпочинку; ремонт пластової домівки в селі Малий Шпаків та встановлення сучасного спортивного майданчика.

Усі, кому виповнилося 16 років, проживають або працюють в одному із населених пунктів, що входять до складу Дядьковицької ОТГ, можуть проголосувати за три проєкти.

Для того, щоб проєкти були профінансовані, вони мають набрати щонайменше 30 голосів.

Голосувати можна на платформі Громадського бюджету чи заповнити паперовий бюлетень в сільській раді або видрукувати бланк бюлетеня, заповнити та передати працівнику сільської ради, відповідальному за реєстрацію бюлетенів.

Читайте також: Нова Любомирка: за забруднення повітря відкрили кримінал

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024