Автодрифт у Рівному: суд визначить покарання для водійки без прав

14 Травня 2020, 11:49
904

У Рівному в ніч 14 травня, на парковку ТРЦ «Екватор» на вулиці Макарова викликали поліцію через авто, яке заважало спати.

Про це Суспільному повідомив мешканець одного з прилеглих будинків. У патрульній поліції це підтвердили та повідомили, що у водійки були явні ознаки сп’яніння, хоч спростувати це вона відмовилась.

Речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко уточнила журналістам, що близько третьої ночі на лінію 102 надійшов виклик про автодрифт на території біля торгового центру. Екіпаж, який прибув на виклик, виявив один автомобіль «BMW», на який вказував заявник.

«За кермом була рівнянка 2001 року народження. Під час спілкування у неї виявили ознаки алкогольного сп’яніння, а саме був запах алкоголю з порожнини рота, її поведінка не відповідала обстановці, а також було порушення чіткості мови», – каже речниця копів.

За словами Оксани Юрченко, жінка відмовилась пройти тест як на місці, так і в медичному закладі у присутності двох свідків.

Відтак на неї склали протокол за кермування у стані сп’яніння із приміткою «відмова», а також винесли постанову за відсутність посвідчення водія – цього документу вона ніколи не отримувала, – додали в поліції.

Тепер покарання для неї має визначити суд.

Читайте також: Рибалку-порушника викрили у Рівному


 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024