У Рівному псевдомедсестра обікрала пенсіонерку

20 Травня 2020, 17:30
Гроші 1076
Гроші

До самотньої 88-річної рівнянки прийшла невідома жінка, сказала, що є практиканткою медичного училища і повинна оглянути жінку.

Події розгорталися близько 12:00 19 травня. Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Рівненщини. 

Власниця квартири, нічого не підозрюючи, погодилася на пропозицію провести огляд на кухні. Зловмисниця розпитала, що турбує, поміряла температуру, запевнила господиню, що все добре, та попрощалася.

Однак після візиту псевдомедсестри у схованці пенсіонерка не виявила тисячу гривень.

Зі слів потерпілої, жінка була молодого віку, чорнява та одягнена у зелену сукню.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у помешкання, правоохоронці відкрили кримінальне провадження, у рамках якого встановлюють ще одну особу, причетну до вчиненого злочину. Адже в той час, коли пенсіонерку «оглядали» на кухні, інша зловмисниця таємно проникла до квартири, де в одній із кімнат і викрала гроші.

Поліцейські звертаються до громадян із закликом бути обачними, особливо в умовах карантину, та в жодному разі не пускати незнайомих осіб до свого помешкання. Застережіть свої рідних, близьких чи сусідів, – особливо похилого віку, – про можливі протиправні дії осіб, які можуть представлятися і медичними, і соціальними, і комунальними працівниками. У разі, якщо виявили біля будинку чи у під’їзді підозрілих осіб – негайно телефонуйте на 102.

Читайте також: Чи існує ризик повторення спалаху кору

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024