З 22 травня маршрутки у Рівному курсуватимуть у чотирьох напрямках

21 Травня 2020, 13:17
1514

Анонсований початок перевезень на міських автобусних маршрутах, які сполучають околиці Рівного з центром міста, зазнав збоїв. 

Бо для того, щоб 21 травня випустити маршрутки на лінію, перевізникам необхідно було подати в патрульну поліцію низку відповідних документів, на підставі яких можна отримати дозвіл на здійснення пасажирських перевезень у режимі спецтранспорту. Про це пише 7 днів. 

Оскільки дехто з перевізників в силу різних причин не встиг вчасно цього зробити, а відтак ризикував наразитися на штрафи за порушення карантину, автобуси виїхали в рейси з деяким запізненням.

«Станом на десяту ранку міські автобуси виїхали на маршрути. Щоправда, не всі, бо дехто не встиг подати повний пакет необхідних документів, в тому числі й рішення міської комісії з питань ТЕБ і НС. Втім, сподіваюся, від завтра, як і планувалося, буде курсувати по п’ять одиниць транспорту на визначених маршрутах. Зауважу, що автобуси (це «Богдани», «Еталони», «Івани») за цими напрямками будуть їздити в режимі спецтранспорту. Тобто, перевізники повинні суворо дотримуватися карантинних вимог: перевезення обмеженої кількості пасажирів, обов’язкове використання всіма захисних медичних масок, дезінфекція транспортних засобів», – повідомив заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук. 

З 22 травня у місті Рівному буде курсувати по п’ять одиниць транспорту на таких маршрутах: №№ 35 (вул. Волинських Дивізій – Луцьке кільце), 38 і 38а (вул. Коновальця – Мехагробуд), 58 (вул. Рівненська – вул. Тиннівська) і 61 (Новий Двір – сел. Ювілейне). 

Читайте також: У Рівному курсуватимуть цілий день маршрутні спецрейси

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024