Торговому центру у Рівному дозволили пустити свої маршрутки

22 Травня 2020, 14:47
2223

Основне з оперативного засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Рівного 22 травня.

Відповідно до рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 21 травня у Рівному продовжили дію обмежувальних карантинних заходів до 22 червня. Про це інформує речник міської ради Микола Прокопчук.

Не переходити до чергового етапу пом’якшення карантинних заходів в місті Рівному у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID – 19.

Управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування, Рівненського міському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, Управління патрульної поліції в Рівненській області забезпечити щоденну перевірку дотримання санітарних та протиепідемічних заходів в закладах торгівлі та на ринках міста Рівного.

Управлінню патрульної поліції в Рівненській області здійснювати систематичний контроль з недопущення торгівлі поза межами ринків та буде організовано роботу по знесенню всіх тимчасових споруд та МАФів на перехресті вулиць Сагайдачного та Шевченка біля ТзОВ «Рівненський ринок».

Надати дозвіл компанії ТРЦ «Екватор» при погодженні з Управлінням патрульної поліції в Рівненській області та Рівненським міським управлінням ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області (з обов’язковим дотриманням протиепідемічних заходів) здійснювати спецперевезення мешканців мікрорайону «Північний» та району поблизу Автовокзал по вул. Київській автобусами за маршрутами:
-
«Екватор-Коновальця»
- «Екватор-Автовокзал»

Читайте також: В «Адреналін Сіті» запрацював музей науки і техніки

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024