Крадій тюльпанів з Колоденки пішов на черговий квітковий злочин

23 Травня 2020, 15:22
2127

Бувши під нічним домашнім арештом за вчинення трьох крадіжок квітів із клумб у Рівному, 42-річний житель села Колоденка знову скоїв майновий злочин.

Відпрацьовуючи територію центрального ринку, у середу, 20 травня, близько 08:30 на вулиці Пересопницькій обласного центру працівники Рівненського відділу поліції помітили розбите вікно квіткового кіоску. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції області. 

На місці застали вже знайомого усім «поціновувача» тюльпанів, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. 


Частини квітів вже не було, тож поліцейські почали прочісувати територію ринків. І на вулиці Здолбунівській правоохоронці виявили продавця троянд. Власниця торговельного кіоску впізнала свої квіти. Тож 47 рослин, точну вартість яких ще встановлюють, поліцейські вилучили та повернули жінці.

«42-річному жителю Колоденки повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Крім того, поліцейські задокументували факт порушення встановленого запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту».

У п'ятницю, 22 травня, суд задовольнив клопотання слідчого та помістив підозрюваного під варту строком на 60 діб. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.


Нагадаємо, вперше чоловіка з ящиком тюльпанів помітили 30 квітня. 1 травня після чергового злочину поліція відкрила кримінальне провадження за фактом крадіжки, вчиненої повторно. Ще один випадок трапився 3 травня, після чого жителя Колоденки посадили під нічний домашній арешт. 

Читайте також: На продавчиню склали протокол: у Рівному неповнолітній продали слабоалкоголку

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024