Рівненський район: три школярки та студентка вибороли призові місця на мовному конкурсі імені Шевченка

24 Травня 2020, 17:51
1158

Учениці та студентки з навчальних закладів Рівненського району здобули призові місця у фінальному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

За результатами конкурсу учні та студенти з Рівненщини здобули три перших, п’ять других та шість третіх місць. Про це повідомили у пресслужбі управління освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації. 

 «Щиро вітаю наших переможців. Ці талановиті діти та студентська молодь є гордістю не лише Рівненщини, але й всієї країни. Бажаю нових здобутків та перемог, впевнено йти до своєї мети та підкорювати нові вершини», – розповів в. о. начальника управління освіти і науки Рівненської облдержаднімістрації Олександр Набочук.

Друге місце посіли:

  • шестикласниця Христина Куршір з Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 Рівненської міської ради під керівництвом вчительки Ірини Черухи;
  • десятикласниця Катерина Талащук з Рівненського навчально-виховного комплексу № 12 Рівненської міської ради під керівництвом Людмила Венцурик.

Третє місце:

  • Дарія Блищик з 7 класу Великоомелянський навчально-виховний комплекс «школа-гімназія» Рівненської районної ради під керівництвом Галини Сівицької;
  • студентка 2 курсу Рівненського коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України Світлана Кухарук під керівництвом Тетяни Кристопчук. 

Читайте також: Студенти з Рівного й Дубна поділили медалі Спартакіади області серед коледжів

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024