У Рівненському апеляційному суді – сім осіб з коронавірусом

27 Травня 2020, 16:51
Рівненський апеляціний суд 1565
Рівненський апеляціний суд

У Рівненському апеляційному суді коронавірус підтвердили ще у двох прибиральниць.

У пресслужбі установи Суспільному повідомили, що після першого підтвердженого випадку захворювання, зразки біоматеріалу на ПЛР-дослідження здали спершу ті, хто мав безпосередній контакт, а пізніше й решта працівників суду, в тому числі й судова охорона.

Таким чином, як пояснила прессекретарка суду Олена Кузьменко, у лабораторії мають загалом дослідити проби від 82 працівників установи, включно із суддями, а також дев'яти судових охоронців, які працювали позмінно.

Більшість свої результати вже отримали. COVID-19 підтвердили ще у двох прибиральниць. Таким чином серед працівників установи загалом семеро інфікованих: працівниця режимно-секретного органу, помічник судді, працівниця канцелярії, четверо прибиральниць. Одній із жінок медики рекомендували лягти в лікарню через наявність супутніх захворювань. Інші – на самоізоляції.

Як зазначила Олена Кузьменко, робота установи продовжується у звичному режимі. Саме приміщення продезінфікували. Про підтверджені випадки захворювання в інших судах області наразі інформації немає.

Читайте також: У Рівному молоде подружжя отруїлось чадним газом

Начальник одного з управлінь поліції Рівненщини захворів на коронавірус

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024