Розшукують чоловіка, який у Рівному облив кислотою активістку

03 Червня 2020, 11:41
1417

Поліцейські звертаються за допомогою до громадськості у встановленні чоловіка, причетного до скоєння тяжкого злочину у Рівному. 

Злочин невідомий чоловік вчинив ще 20 жовтня 2015 року. Про це інформують у Відділі комунікації поліції Рівненської області. 

Тоді чоловік, зайшовши до будинку на вулиці Небесної Сотні в Рівному, подзвонив у двері квартири, в якій проживає відома активістка, на ті часи — кандидат у депутати до обласної ради. Після того, як жінка відчинила двері, зловмисник вилив на неї кислоту. Потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження у виді хімічних опіків грудної клітки, шиї та ока, зір на яке вона втратила практично повністю.

У рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 121, частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, слідчі призначили та отримали результати ряду експертиз, зокрема судової фототехнічної, що покращує якість зображення в цілому та конкретно зафіксовану особу на відеозаписі.

Зріст чоловіка орієнтовно 183 сантиметри, спортивної тілобудови, обличчя худорляве.

Поліцейські звертаються до громадськості за допомогою в ідентифікації ймовірного нападника. Якщо ви впізнали на відео зловмисника, прохання повідомити до органів слідства за контактним номером телефону 0680168258 або на спецлінію 102. Конфіденційність гарантовано.

Читайте також: У слідчому ізоляторі в Рівному облаштують платні камери

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024