На заправці у Рівному загорівся автомобіль

04 Червня 2020, 09:26
1314

У Рівному рятувальники ліквідували пожежу автомобіля на території АЗС та запобігли можливому вибуху. 

Пожежа трапилась у середу, 3 червня, близько 19:00 на території автозаправної станції на вулиці Будівельників. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС області. 

На місце виклику виїхали два чергових відділення бійців першої державної пожежно-рятувальної частини обласного центру та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що вогнем охоплено передню частини автомобіля марки «ГАЗель».


Автомобіль, що палав,  знаходився поруч з автозаправною колонкою. Тому найперше вогнеборці відбуксирували машину на безпечну відстань.

Існувала загроза вибуху, як самої ГАЗелі, яка була обладнана газобалонним устаткуванням, так і паливних резервуарів АЗС. До того ж за десять метрів від заправки знаходилася стоянка з автівками.


Своєю чергою працівники Рівнегазу за допомогою спецобладнання перекрили газобалонну арматуру ГБО, а вогнеборці остаточно погасили пожежу.

О 19:18 пожежу локалізували, а о 19:29 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих немає. Вибуху з непередбачуваними наслідками вдалося запобігти. Вогонь знищив передню частину автомобіля. Причина пожежі та розмір збитків встановлюють.


До гасіння залучили дві одиниці пожежної техніки ДСНС та 12 рятувальників.

Читайте також: У Рівному з пожежі в підвалі витягли безхатченка


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024