У Великій Омеляні дві жінки обікрали пенсіонерку

10 Червня 2020, 18:30
1535

У пенсіонерки викрали понад 20 тисяч гривень.

Із заявою до поліції 9 червня звернулася 62-річна жителька села Велика Омеляна, яка повідомила, що невідомі викрали у її матері гроші в сумі 22 тисячі гривень та 100 доларів США. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

Як пояснила слідчо-оперативній групі 81-річна жителька села Верхівськ, в обідню пору восьмого червня до її будинку зайшли дві жінки та попросили напитися води. Одна із них разом із господинею пішла на кухню, інша залишилася чекати у коридорі. Обидві намагалися зав’язати розмову, пропонували купити одяг. Зі слів пенсіонерки, «гостя», яка була в кухні, постійно запитувала її, чому та не дивиться їй в очі.

Через деякий час, коли жінки пішли, пенсіонерка у дворі зустріла іще двох, які теж мали певні етнічні ознаки. Однак цього разу нікого не впустила. Зникнення коштів 81-річна жителька Верхівська виявила лише наступного дня, і одразу розповіла доньці.

За фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину.

Читайте також: Рівнянин готував їжу та ледь не спалив квартиру

На ринку у Рівному дозволять продавати квіти

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024