«Подякуємо і розпрощаємось»: міський голова торговцям, що вийшли на мітинг у Рівному

24 Червня 2020, 16:35
2869

У Рівному торговці, які раніше продавали товар біля центрального ринку, вчергове прийшли під міську раду просити дозволу відновити роботу. Міський голова Рівного Володимир Хомко вкотре сказав «ні». І додав, що вони можуть взагалі на свої місця не повернутися, якщо так вирішать рівняни.

Акцію під стінами мерії 24 червня влаштували підприємці, які торгують на вулиці Базарній. Люди вкотре звернулись до профільної міської комісії з проханням дозволити їм торгувати. Про це інформує Суспільне.

Уранці, перед засіданням комісії, мер Рівного заявив, що, попри акції людей, до кінця карантину торгівлю не відновлять. Після засідання комісії уточнив, що таке рішення одноголосно підтримали усі члени.

«Будуть вони сюди ходити чи не будуть, поки карантин – вони торгувати на вулицях не будуть. До того, організовуємо соціологічне дослідження. Якщо так виявиться, що більшість людей в Рівному хоче, щоб на тих вулицях не торгували – подякуємо і розпрощаємося», – додав Володимир Хомко.

Він звернувся з оголошенням про опитування до людей, які прийшли під мерію. У відповідь почув: «Ви підтасуєте факти», «А куди нам діватись?»

«Не тратьте часу, на мене це не впливає. Я – державна людина, я думаю за все місто, а не тільки за вашу торгівлю. Поки карантин – ви там торгувати не будете, займіться чимось корисним», – відповів очільник міськради.

Торговці, які влаштували акцію 24 червня, повідомили журналістам, що й надалі приходитимуть на мітинги, поки місто не дозволить їм торгувати.

Читайте також: Рівнянин позивається до суду через скасування пільг у транспорті

Володимир Хомко
Володимир Хомко



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024