Футболісти «Вереса» проведуть перший тренувальний збір у Рівному

26 Червня 2020, 16:39
754

Футболісти рівненського «Вереса» відновлять повноцінний тренувальний процес і розпочнуть підготовку до матчів плей-офф за путівку до Першої ліги та нового сезону загалом.

У середу, 1 липня, команда у повному складі збереться у Рівному. Після проходження передбачених медичним протоколом тестів та перевірок, футболісти та тренерський штаб розпочнуть перший тренувальний збір. Про це повідомляють на сторінці НК «Верес» у фейсбуці.

Триватиме перший тренувальний збір упродовж двох тижнів. Увесь цей час команда займатиметься у режимі дворазових тренувань на стадіоні «Водник» у Рівному.

«Усі футболісти три з половиною місяці пробули у вимушеній відпустці. Впродовж першого збору ми оцінимо функціональний стан кожного з хлопців. Поступово збільшуватимемо фізичні навантаження. Бо інакше грати буде дуже важко. На першому зборі ми запланували два контрольних поєдинки. Поки не можу назвати точні дати та суперників, оскільки перемовини ще тривають», – розповів головний тренер команди Юрій Вірт.

Другий тренувальний збір тренерський штаб команди планує провести 1529 липня у Києві. Найімовірніше, у Пущі-Водиці. Упродовж двох тижнів команда проведе ще чотири спаринги.

Завершальний третій збір у рамках підготовки до матчів плей-офф також відбудеться у Рівному 1–8 серпня.

Нагадаємо, матчі плей-офф між третіми командами обох груп Другої ліги та двома найгіршими за підсумком сезону командами Першої ліги заплановані на 15 та 19 серпня. При цьому команди Першої ліги продовжать чемпіонат і гратимуть офіційні матчі, а клуби Другої ліги змушені готуватися до стиків у товариських поєдинках.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024