З річки Устя у Рівному витягнули з пенсіонерку, що тонула

27 Червня 2020, 10:50
1746

Пенсіонерку вдалося витягти із Усті, що на вулиці Набережній в обласному центрі. Жінку доставили додому, її стан задовільний, допомоги медиків вона не потребувала.

У п'ятницю, 26 червня, близько 14:00 дві працівниці ювенальної превенції Рівненського відділу поліції здійснювали відпрацювання вулиці Набережної. Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції області. 

«На бордюрі ми побачили речі — сумка та светр, — розповідає інспекторка ювенальної превенції Рівненського відділу поліції Ірина Іняхіна. — Одразу зрозуміли, що відбувається щось не те».

У цей час до поліціянток підійшов чоловік та повідомив, що неподалік у річці тоне жінка.

«Ми одразу втрьох кинулися до потерпілої, — згадує Ірина Іняхіна. — Жінка повністю була під водою, лише руки були зовні. Однак нам вдалося її витягти на берег».

Жінці надали допомогу. Окрім того, 70-річна рівнянка розповіла правоохоронцям, що має інвалідність із дитинства. У неї закінчилася у пляшечці вода, тож жінка пішла її набрати до річки, але послизнулась і впала.

Крім того, пенсіонерка поскаржилася, що проживає разом із сином та його співмешканкою, які нібито її ображають. Коли ж ювенальні поліціянтки доставили жінку додому, нікого з родичів не застали. Відомості за цим фактом зареєстрували та проводитимуть перевірку.

Читайте також: П'яний водій на Київській в'їхав у стовп

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024