Кабмін виділив кошти на житло для військових, які отримали поранення на Донбасі

02 Липня 2020, 12:10
859

Гроші підуть на допомогу військовим, які були поранені на Донбасі.

Військовим, які отримали поранення в зоні АТО, зможуть отримати квартиру. Кабінет міністрів України виділив 305 мільйонів гривень на придбання житла для українських військових та їх сімей. Про це повідомила прес-служба уряду.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що допомогу від держави отримають військовослужбовці, які брали участь у відсічі збройної агресії на Донбасі та отримали поранення. За його словами, 305 мільйонів гривень підуть на те, щоб забезпечити квартирами й будинками майже 300 військових та їхні сім'ї.

«Ці люди захищали нашу незалежність і територіальну цілісність. Наші військові – це наші герої, тому ми як уряд і суспільство повинні віддавати їм належне, в тому числі створювати гідні умови для проживання та роботи. Це дуже важливо, щоб наші хлопці на передовій бачили і розуміли, що держава тут на мирній землі, підставляє плече і допомагає їм та їхнім родинам. І тому наше рішення сьогодні - воно не тільки про соціальні зобов’язання, а воно також про національну безпеку нашої країни», – заявив прем'єр-міністр.
 

Читайте також: На Рівненщині виплатили майже 30 мільйонів гривень допомоги по частковому безробіттю

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024