У медичних закладах відбудуться зміни у штаті

04 Липня 2020, 11:05
У медичних закладах відбудуться зміни у штаті 662
У медичних закладах відбудуться зміни у штаті

Відбулося засідання постійної комісії Рівненської обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства. На ньому члени комісії розглянули низку профільних питань. Зокрема, депутати погодили фінансові плани окремих медичних закладів.

Депутати також проголосували за зміни у штатному розписі: обласної клінічної лікарні, обласної психіатричної лікарні села Орлівка, обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги та обласного фтизіопульмонологічного медичного центру.

На цьому ж засіданні до членів комісії звернувся начальник управління превентивної діяльності Головного управління поліції в Рівненській області Руслан Жук. Він наголосив на важливості забезпечення проведення медичного освідування водіїв. Мається на увазі проведення медичних оглядів водіїв на виявлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння задля запобігання аварійних ситуацій.


Однак перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін запевнив, що це питання перебуває в компетенції органів виконавчої влади. Він рекомендував винести його на розгляд наступного засідання комісії. Саме тому в понеділок відбудеться ще одна зустріч для вирішення цього питання.

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024