У Рівному спортсмени влаштували тренування під міськрадою

07 Липня 2020, 12:20
988 Джерело: Фото Суспільного

У Рівному тренери та спортсмени влаштували тренування під будівлею міської ради на вулиці Соборній.

Попри дощ, який почався зранку, на 11:00 вівторка, 7 липня, до міської ради на акцію-флешмоб прийшло близько трьох десятків учасників. Про це пише Суспільне

 

Таким чином спортсмени хочуть привернути увагу до того, що зали, на відміну від багатьох інших закладів – досі зачинені і так триває майже чотири місяці.

Цей захід напередодні анонсувала президентка Федерації бразильського джиу-джитсу і греплінгу в Рівненській області Олена Ліснічук.

«Нам не дають дозвіл, ми не можемо бути в залах, тому змушені тренуватися на вулиці», – пояснила вона та закликала приходити з карематами, татамі й іншим спортінвентарем», – зазначивла спортсменка. 

Олена Ліснічук також зазначила, що про акцію мерію повідомила офіційно, учасників попросила бути у масках та тримати дистанцію.

Нагадаємо, спортсмени приходили з проханням про відкриття залів до мерії 24 червня. Тоді працівники спортивної галузі передали письмове прохання дозволити працювати їх закладам, його мали розглянути на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС). Однак, позитивного рішення з цього приводу до 7 липня не було.

Читайте також: Економічна «криза» та карантин: міський голова Рівного спрогнозував ситуацію


 

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024