На Рівненщині дозволили роботу спортзалів та фітнес-клубів

07 Липня 2020, 17:11
2036

На Рівненщині комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила працювати спортивним залам, фітнес-клубам та спортивним секціям за умови дотримання карантинних вимог.

Про це 7 липня під час онлайн-брифінгу повідомив обласний санітарний лікар Роман Сафонов. Посадовець прокоментував, яких вимог мають дотримуватися спортивні заклади.

«Щодо вимог, які ставляться до фітнес-центрів, спортивних тренувань є обмеження за кількістю осіб. Якщо ми говоримо про заняття індивідуальні, то це одна людина на 5 квадратних метрів. Якщо це групові заняття, то одна людина на 10 метрів квадратних або група не більше, ніж десять людей. Звісно, наявність засобів для дезінфекції рук, температурний скринінг. Ті особи, які мають температуру більше ніж 37,2 градуса чи ознаки респіраторних хвороб - не допускаються до занять. Заборонено використання багаторазових рушників» зазначив Роман Сафонов.

До слова, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль зазначив, що при збільшенню кількості інфікованих коронавірусом в області або не дотриманні карантинних вимог, спортивні заклади можуть закрити знову.

Нагадаємо, попри дощ, який почався зранку, на 11:00 7 липня у Рівному тренери та спортсмени влаштували тренування під будівлею міської ради на вулиці Соборній.

Читайте також: Третина ліжок в опорних лікарнях Рівненщини заповнена хворими на COVID-19

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024