Закопали на полі кукурудзи: поблизу Рівного знайшли тіло вбитого співвласника кооперативу

07 Липня 2020, 21:01
2719

Тіло зниклого жителя Рівненського району виявили закопаним у полі неподалік гаражного кооперативу.

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій оперативники вийшли на слід зловмисників, причетних до умисного вбивства 79-річного жителя села Бармаки. Його тіло 7 липня, близько 17:30 розкопали у кукурудзяному полі неподалік гаражного кооперативу на вулиці Хутірській. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Нагадаємо, що про безвісти зниклого 79-річного чоловіка повідомили до поліції 15 червня. Він не з’явився на чергове судове засідання. Адвокат спочатку намагався самотужки встановити місце знаходження клієнта, але телефон його залишався вимкненим.

Востаннє чоловіка бачили орієнтовно 22 травня на території гаражного кооперативу «Джерело» в обласному центрі. Пенсіонер був співвласником кооперативу та останнім часом проживав у його підсобному приміщенні, оскільки був учасником судового процесу з іншим власником щодо майнових прав.

Тіло з ознаками насильницької смерті відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Триває досудове розслідування за попередньою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції та обласного управління встановили коло осіб, причетних до злочину. Наразі відносно них тривають слідчі дії. На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти, керівництво поліції Рівненського району, карного розшуку та слідчого управління ГУНП.

Читайте також: У лісі біля Решуцька знайшли два артснаряди





 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024