Водій «під мухою» перевозив у Рівному двох маленьких дітей​​​​​​​

10 Липня 2020, 16:55
1510

У Рівному водій автомобіля Skoda Fabia їхав не пристебнутий та перевозив двох неповнолітніх дітей без використання спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки. 

Порушника помітили патрульні вранці у п'ятницю, 10 липня, на вулиці Фабричній. Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції області. 

Патрульні зупинили авто і під час спілкування виявили у водія ознаки наркотичного сп'яніння, а саме: виражене тремтіння пальців рук, неприродна блідість обличчя, поведінка, яка не відповідає обставинам. Від проходження медичного огляду 30-річний водій відмовився в присутності двох свідків.

За вищезгадані порушення на водія винесли постанову за ст.121 (за порушення правил перевезення дітей та порушення правил користування ременями безпеки) та склали протокол за ч.1 ст.130 (за керування в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП.

Від подальшого керування водія відсторонили, дітей забрала мама. 

«Вкотре нагадуємо про відповідальність! Сідати за кермо автомобіля в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння – суворе порушення правил, яке може мати трагічні наслідки», – наголошують у поліції. 

Читайте також: Двох нетверезих пішоходів збили водії в один день у Рівненському

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024