Смертельна аварія: засудили водійку, яка напідпитку протаранила дві автівки у Рівному

20 Липня 2020, 09:57
Рівненський міський суд 3629
Рівненський міський суд

Рівненський міський суд під головуванням судді Володимира Долі 9 липня розглянув у відкритому слуханні справу про смертельну аварію на Басівкутській.

Подія трапилась 18 листопада 2019 року. Захмеліла водійка була за кермом Volkswagen Touareg. Близько 22:20 вона прямувала зі сторони вулиці Чорновола в напрямку вулиці Малорівненська. Про це Район.Рівне стало відомо з судових документів.

Водійка виїхала на «зустрічку» й протаранила нерухомі автівки Volkswagen Golf та Renault Cangoo, які стояли один за одним на проїзній частині в зустрічному напрямку. В результаті аварії водій «француза» отримав  важку закриту черепно-мозкову травму. 22 січня у відділенні нейрохірургії Рівненської центральної міської лікарні пацієнт помер.

Обвинувачена в суді розкаялась у вчиненому, просила вибачення у потерпілої. Додатково пояснила, що відшкодувала потерпілій шкоду завдану злочином. Потерпіла просила покарання за вчинений злочин призначити на розсуд суду.

Рівненський міський суд визнав водійку винуватою у вчиненні смертельної аварії. Та призначивти покарання – три роки позбавлення волі з позбавлення права керування транспортними засобами на строк 2 (два) роки.

На підставі статті 75 Кримінального кодексуУкраїни звільнили водійку від відбування призначеного основного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк один рік.

Читайте також: У Клевані зіткнулись три автіки: загинув водій, постраждали діти

Топ-10 найдорожчих авто, які можна придбати в Рівному

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024