Рівне поповнить свій автопарк трьома тролейбусами з кондиціонерами та системою обігріву

22 Липня 2020, 15:53
2292 Джерело: Рівне1

«Рівнеелектроавтотранс» провели відкриті торги на закупівлю трьох нових низькопідлогових тролейбусів.

За новенькі тролейбуси місто готове віддати 15 мільйонів гривень. Про це Район.Рівне стало відомо з тендерної документації.

У тендерній документації вказали, що тролейбуси мають бути новими зі 100% низьким рівнем підлоги, а рік випуску – не раніше 2020-го, у них мають бути як кондиціонери, так і системи обігріву. 22 липня відбувся аукціон з визначенням постачальника. Продати такі тролейбуси планували Рівному чотири фірми. Отож до аукціону комунальне підприємство «Рівнеелектроавтотранс» допустили чотирьох учасників – представника «Белкомунмаша» – «БКМ – Україна», дилера українського Південного машинобудівного заводу ТОВ «Торговий дім «Літан», ТОВ «ЕТАЛОН-ЛІЗИНГ та «Богдан Моторс».

За результатами аукціону Рівне може зекономити мільйон 576 тисяч гривень. Перемогу отримав «Літан», який за 13,42 мільйона гривень зобов'язався надати місту три тролейбуси. Кінцевий термін поставки тролейбусів, згідно з умовами закупівлі – 1 грудня. Однак один тролейбус зобов’язані поставити до 1 жовтня.

Зазначимо, «Рівнеелектротранспорт» визначили переможцем аукціону ТОВ «Торговий дім «Літан», однак договір підпишуть протягом десяти днів, адже зараз час на додавання документів, оскарження результатів тощо.

Читайте також: У Білокриницькій громаді створять центр безпеки

 

 

 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024